Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

17. 5. 2010 20:00
V řadě zemí se daně neplatí - Somálsko

Tam je pro vás schopné podnikatele ideální nedeformované tržní prostředí.

0 0
možnosti
N

Novotnak

17. 5. 2010 11:12
Ty dluhy jsou jen tou částí státného rozpočtu

která se projedla nad to co se vybralo. Za zaplacenou složenku by Vám mohlo být odečteno poouze určité procento z daní, protože tu stále bude nutné platit služby jako školství, policie, armáda, soudy, obce a tak dále.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

17. 5. 2010 11:02
Dokonalé, o tomtéž sním dávno. I já si myslím, že

důchod brát nebudu (respektive budu, ale za těch 150 000 měsíčně bude tak na dva bochníky chleba), a to je mi přes padesát. Investuji, část kapitálu už v zahraničí, pokud tu bude Paroubkovo pokusím se zachránit i zbytek.

Pokud jste studovaní, schopní a pracovití, odejděte, dokud je čas, Paroubek pod jménem Gottwald, Pecina pod jménem Nosek, Klaus pod jménem Klaus tu už jednou vládli (ani si nepřejte vědět, pod jakým jménem tu v době protektorátu vládl Rath)...

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

17. 5. 2010 11:03
Re: Dokonalé, o tomtéž sním dávno. I já si myslím, že

"... Klaus pod jménem Beneš..."

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 5. 2010 10:30
Říkáte to hezky a stručně, ale .....

... až přijde ten průšvihový okamžik (popis viz např. Řecko), nikdo se nebude ptát. A zaplatíte. I ty daně se zvýší a nikoliv naopak.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

17. 5. 2010 11:05
Re: Říkáte to hezky a stručně, ale .....

10% z 0,- = 20% z 0,- = 100% z 0,- = 0,00 daní.

A teď mudruj.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

17. 5. 2010 10:10
souhlasím se smlouvou

Ta smlouva ale musí být i o službách státu a o vašich rodičích a prarodičích. Pokud nepotřebujete používat veřejné silnice, chodníky a další veřejný majetek, pokud se postaráte o svoji bezpečnost a nebudete nic na státu chtít, když vám někdo zapálí barák (například hašení, nebo dopadení pachatele), pokud se postaráte o své rodiče (prarodiče) zaplacením zdravotní péče i náhradou důchodů, pak jsem pro s vámi smlouvu uzavřít. :-) A ani nemusíte splácet náklady na studium, ty budou v té složence. Školné budete platit za své děti.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

17. 5. 2010 10:04
slušný mišmaš myšlenek :-)

....ani to pitvat nebudu. Daně platit musíte v každé zemi, otázka je v jaké výši, a co za to stát poskytuje.

Složenka po nikom nechce žádné peníze. Dluh se platí a bude platit ze státního, tj. z daní (i vašich daní ale rozhodně ne přímo vaší platbou). Cíl byl sdělit: "Pozor. Když bude dluh růst, z daní se bude platit méně služeb a infrastruktury a více na splátky dluhu".

Že tohle lidem nedojde, nedochází mě.....řekl bych, že i středně retardovaný jedinec by to mohl pochopit. ;-D

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

17. 5. 2010 11:06
Re: slušný mišmaš myšlenek :-)

Doufám, ža alespoň skvělému vtipu jsi se zasmál...

0 0
možnosti
KJ

Karel Jiráček

17. 5. 2010 9:53
To je zase demagogie

A za to že nebudete platit se také vzdáte veškerých "služeb" státu - třeba nebude jezdit po silnicích postavených státem, nepůjdem na český film s dotací od nějakého fondu rozvoje české kinematografie, nikdy nevyužijete služeb policie, nepojede veřejnou dopravou ...

To zajisté nemění nic na tom, že "využití / prošustrování" peněz z daní je strašlivé.

0 0
možnosti
AW

workaq

17. 5. 2010 9:46
Optimisto :-)

Hm, vy jste si přečetl tak dvě knížky od Kyiosakiho že? ...

0 0
možnosti
K

Kvintana

17. 5. 2010 10:13
Re: Optimisto :-)

kdyby jenom dve, ale pan organizuje turnaje ve hre Cashlow, tak uz preci musi byt bohaty ...

0 0
možnosti
L

Lorn

17. 5. 2010 9:25
22 let

A kdo Vás živil posledních 22 let? Když pominu plaby, které za Vás zaplatil stát, tak Vaše rodiče jste asi nestál malý peníz? A tímto se jim chcete odměnit za jejich péči a proinvestované finance do Vašeho ošacení, jídla a mnoho dalšího?

Tím, že by Vám byli za splacení "Vašeho" dluhu u státu odpuštěny platby do sociálního systému, byste se nezřekl pouze vlastního důchodu, ale teoreticky vzato byste ho odepřel do budoucna i dalším dvou lidem. A jelikož hodláte mít vysoké výdělky, tak možná i několika dalším. A teď si představte, že ty postižené osoby jsou Vaše rodiče.

Jinak Vám přeji hodně štěstí do budoucna. A doufám, že Vám Vaše sny o finančním zabezpečení vyjdou. Ono se totiž hezky sní, ale takových snílků je víc, dokonce i těch, kteří své sny hodlají uskutečnit (klidně za jakoukoliv cenu).

0 0
možnosti
L

Lorn

17. 5. 2010 9:29
Re: 22 let

Ještě k tomu státu: Dokážete si představit kolik už jste stát stál? Jen Vaše studium na základní škole stálo víc než uvedená hodnota na zbytečné složence. A sem tam nějaká ta angína a podobně a jsme na částkách, které jsou o řád výše + střední škola, vysoká škola atd. atd. a ... takové peněžní prostředky si neumím ani představit a myslím, že ani vy, když je za sebe chcete zaplatit.

Jinak myšlenka se splacením dluhu dobrá, jen to teda zaplaťte všechno! A my všichni s Váma a pak nedopadneme jako v Řecku, ale budeme tu mít majoritní skupinu na hranici chudoby.

0 0
možnosti
JJ

stockbroker

17. 5. 2010 9:14
naivita na ntou

Nic proti,ale jsi naivni. Kdyby to bylo tak proste budeme vsichni investovat. Navic se na celou vec divas z pohledu zdraveho cloveka. Je samozrejme, ze Ti nepreju nic zleho, ale klidne to tak zitra byt nemusi. Vubec me nejak desi ta naivni predstava mych o neco mladsich vrstevniku, ze budeme vsichni podnikat :-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.