Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

haes

7. 1. 2012 15:13
0 0
možnosti
PK

repanak

5. 1. 2012 21:39
Smyslem příspěvku KSČM

je, milý (ale zatím naivní) Davide, abyste Vy a podobní v ODS (TOP) v politické extralize dokázali, že tak jak Filipovci prezentují komunismus (socialismus) je úplně mimo mísu. A aby třeba i sestoupili do 2.ligy - jako zelení či lidovci.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

5. 1. 2012 15:14
Až na pár polemických věcí

ano. R^

0 0
možnosti
PB

digitaaalek

5. 1. 2012 12:55
Prodat CEZ ??

To nemyslite vazne. Jednak slepice co snasi zlata vejce a jednak strategicka firma. Podivejte se treba na dalsi strategicke odvetvi vodarenstvi. Mesta a obce prodala sve podily a ted obyvatelstvo place nad vysokou cenou vody.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

5. 1. 2012 10:40
...... vaše doporučení

5) je to blbost. Čez i pošta se nechají prodat. Jen pak je to na emigraci z tohoto státu. Představte si že jste správcem čezu a akcionáři po Vás chtějí větší výtěžnost. Copak asi uděláte?

3)O téhle finanční gramotnosti, co by jste chtěl v ZÁKLADNÍCH školách učit? Pohyb na akciových trzích?

Nebýt tam tyto bonusy tak by to dávalo smysl.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

5. 1. 2012 10:42
Re: ...... vaše doporučení

ještě ad 3. nepůjčovat - proč? není to nezákoné!

0 0
možnosti
JR

kristusek21

5. 1. 2012 10:32
Kouknou, pane Rektorys,

jak můžou být např. proti dani z finančních transakcí, když nevědí, co to znamená?8-o

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

5. 1. 2012 10:13
ad 5) Snížení paušálu OSVČ

aby všechna OSVČ přešla na sro je vlhkým snem státu, protože u sro musíte u nezaplacených faktur odvést DPH i daň z příjmu. U živnostníků neodvedete sice DPH, ale musíte neproplacené faktury jen dodatečně dodanit (ó díky Kalousku, zdechni a už víc neškoď!). Stát si prostě vždy přijde na své, ať to stojí co to stojí…

0 0
možnosti
L

levicak

5. 1. 2012 9:50
Bože na nebi

Chytrolíne a víš kde leží Německo a Švédsko.Tam všechny, pro tebe nesmysly ,fungují.8-o

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

5. 1. 2012 10:13
Re: Bože na nebi

Nefungují... tyhle daně na chod státu nestačí v okamžiku kdy není z čeho je brát... to jest z produktivní ekonomiky... Švédsko je exporér surovin  (s tím dokázal přijít na buben jen Chavéz). Německo je pořád velmi produktivní ekonomiky co alespoň prodává.

Danit ztrátovou ekonomiku je k ničemu... ještě se zhorší.

Každá země je naprosto unikátní (třeba i jenom tím že vyrábí a vyváží něco jiného) a proto na ni nelze aplikovat stejné postupy. Naprosto vše je třeba řešit zcela individuálně.

1 0
možnosti
J

jjezekj

5. 1. 2012 9:44
nesouhlasím

Stát by podle mě neměl privatizovat základní sítě nutné k životu.. Dnes už například nemá kontrolu na vodovodní a kanalizační sítí. Letiště, pošta, železnice, silniční síť, energie. To vše by měl vlastnit, řídit a případně i dotovat stát. Je to otázka bezpečnosti. Co je nám platná letka stíhaček, když má nějaký cizí a nám neznámý a třeba silně nepřátelský  subjekt kontrolu nad distribucí i výrobou elektřiny ? Nevadí Vám, že do distribučních míst pitné vody pro celý stát má přístup soukromý, státem nekontrolovaný subjekt ?

0 0
možnosti
HZT

hyena z topky

5. 1. 2012 9:42
Voliči chemika, chyťte se za nos.

Miroslav Kalousek v květnu 2010 říkal "V době krize pokládáme zvyšování daní za škodlivé pro ekonomiku". Píše se rok 2011, krize bohužel přinejmenším trvá a občany navíc čeká pod taktovkou vlády Nečase a Kalouska drastické zvýšení - sjednocení sazeb DPH (daně z přidané hodnoty) až na 20%. Znamená to snad, že Miroslav Kalousek chce nyní v době přetrvávající globální krize hospodářské a veřejných rozpočtů škodit ekonomice? Nebo si jen tak "pouštěl ústa na špacír" a lákal voliče na to, co v té době chtěli slyšet?

Připomeňme si co říkal Kalouskův vládní kolega premiér Petr Nečas z ODS před volbami v roce 2010. Petr Nečas: "Vědomě, vědomě říkáme, že nechceme zvyšovat daně".

Naivní voliči v roce 2010 skočili politikům na předvolební špek - natvrdo řečeno na předvolební lež.  

http://www.youtube.com/watch?v=AU9BLGkmsIE

2 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.