Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GMV

Glock Mark VII..

27. 7. 2010 14:19
hmmm

Špidlovi v Bruselu "zkolonizovali" rozum. Ne pardon, to je urážka. Řeknu to jinak, jemu "zkolonizovali" čest, protože těm svým řečem nemůže věřit ani ve snu. Ať žije direktíva o regulaci slunečního svitu. Hip, hip, huráááááááááá!

0 0
možnosti
JV

jafava

27. 7. 2010 14:12
Pan Špidla byl vždy mimo čas a prostor, jen jsme ho

posledních pár let neměli na očích; naštěstí nemá moc, aby své ujeté vize mohl realizovat. On sám je, díky své politické kariéře a vůli Miloše Zemana, za vodou a snad náš stát potká to štěstí, že projekty sociálního inženýrství ČSSD nebudou nikdy realizovány a naše civilizace přežije.

Pan Špidla vypadá na první pohled neškodně, vždy tak vypadal, ale tím je o mnoho nebezpečnější než jeho soustraníci typu pana Paroubka nebo pana Škromacha. Ti totiž člověka iritují už v okamžiku spatření a proto je ve střehu. Pan Špidla, připomínající plachou lesní zvěř, ukolébá ostražitost přítomných svou zdánlivou neškodností a posune dějiny o padesát let zpátky do doby budování šťastných zítřků.

Ať žije pan Jiří Paroubek a jemu podobní!!! Tam alespoň víme, na čem jsme.

0 0
možnosti
SG

strycek-Joe GmbH

27. 7. 2010 13:54
Tlacháte o věcech, kterým nerozumíte, Rektorysi

p.Špidla není žádný génius, ale Vy se s ním měřit nemůžete. Potřeboval byste se dovzdělat, ale proboha jen ne zase v tom počítání peněz, na kterém si tak zajkládáte - čtyři základní početní úkony dnes dokáže prakticky každý.

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

27. 7. 2010 13:43
Četla jsem, četla

- a nevěřila vlastním očím. Otevřené vyzývání k sociálním nepokojům ("měli bychom být integračním prvkem nespokojených sociálních skupin, .... a popřípadě podporovat akce nespokojenosti proti vládě, ..) a otevřené přihlášení se k podpoře a použití takových nátlakových akce. Žádné skutečné vlastní návrhy, propracované plány, vize vytvořené odborníky a podpořené věcnou argumentací. Boj! Boj! Boj! Proti těm hnusným, prohnilým kapitalistům.

A navíc, jestliže evropský sociální stát je vrcholem moderní civilizace, znamená to jediné: není kam jít dál, není co zlepšovat, není co a proč rozvíjet - vlastně jakýkoliv další vývoj je zakázán! Být na vrcholu a nechtít ho opustit jednoznačně znamená, že musíte zůstat stát na místě. Stát a čekat, až tam prostě uhnijete. Protože nemáte žádnou budoucnost.

0 0
možnosti
P

perc

27. 7. 2010 13:52
Re: Četla jsem, četla

Já jsem to také četl. Na rozdíl od Vás s panem Špidlou souhlasím.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

27. 7. 2010 13:41
Fakt si myslíte

že nějaká jiná vláda než sociálně demokratická (preferující veřejné investice do lidského kapitálu) je schjopná nějakým způsobem zachránit penze dnešních třícátníků?

Tj. penze v r.2050?

Promítněte si to zpětně: Co která vláda v které zemi v r.1970 udělala, aby v r.2010 existovaly penze?

Já vám to prozradím, byla to Husákova vláda, která připajala propopulační opatření. Bez toho by dnešní důchodci se ani nenajedli.

A co dělá tato vláda: snižuje porodné atd., tedy snižuje veřejné investice do lidského kapitálu.  Myslíte si, že to nejlepší cesta k záchraně důchodů v r.2050?

0 0
možnosti
K

kuchl

27. 7. 2010 13:38
Špidla měl zůstat u svých knih

V letech 2002-2006 se dost přičinil o rozvoj a/sociálního státu . Kdo pracuje a platí daně je potrestán . Kdo nepracuje a přijímá dávky je glorifikován .Rv 

0 0
možnosti
JK

ucho_7

27. 7. 2010 13:37
neuveritelne

Jestli je Spidla tou odpovedi, jak stupidni musela byt otazka?

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

27. 7. 2010 13:27
:-)

No a zrušení senátu ......

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne.